Авторка "Дороги вина та смаку Української Бессарабії" розповіла про стартап

Маршрут та однойменна громадська спілка з’явилися у 2020 році з подачі ЄС. Саме тоді запустили проєкт "Географічні зазначення в Україні". Пілотною територією обрали Бессарабію.

Візіком,  maps API, Бесарабія, маршрут, дорога вина,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на "О, море".

Рік до того, у 2019 році для десяти власників гастробізнесу ЄС організував тренінги та воркшопи. На них розповідали про успіх аналогічних проєктів в Італії, давали конкретні інструменти, які допоможуть досягти такого самого результату. Саме ці учасники й заснували спілку, йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Спочатку в нас була легка недовіра – ми звикли все робити самі та не чекати на допомогу від інших. А тут нам пояснили від від А до Я як реально створити єдину систему туристичних послуг та вигідно продавати свій продукт. І ми повірили в себе і примусили інших повірити в нас. Дуже багато скептиків, які тоді сумнівалися, нині просяться в нашу організацію, – розповідає Ірина Польшакова.

Для того, щоб якомога більше людей дізналося про маршрут, на дорогах Одещини встановили інформаційні вказівники. На це виділи гроші з ЄС. Знаки на кожній з локацій оплачували підприємці.

На умовах співфінансування також провели промо-тур.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-05-24 14:49:32