"Народна мапа" сміттєзвалищ Київщини відзвітувала про ліквідацію більше сотні з них

Департамент екології та природних ресурсів Київської ОДА нагадує жителям області про роботу "Інтерактивної мапи Міндовкілля".

Візіком,  maps API, мапа, Київщина, сміттєзвалища,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Хроніки Обухова.

Читайте також:

Йдеться про те, що функціонування електронного сервісу надає можливість громадянам надсилати звернення з геоприв’язкою та фотоматеріалами щодо виявлених місць стихійних сміттєзвалищ, що забезпечує оперативне надходження такої інформації до місцевих органів влади, які відповідають за їх своєчасну ліквідацію.

Інформація щодо статусу опрацювання звернення та відповідних заходів реагування місцевих органів влади відображається у персональному кабінеті.

Крім того, у КОДА розповіли, що протягом двох останніх місяців в Київській області завдяки роботі мапи сміттєзвалищ було розглянуто та опрацьовано 131 звернення громадян та ліквідовано стихійні сміттєзвалища на територіях Фастівського, Бучанського, Обухівського, Бориспільського, Броварського районів та ВП НУБіП України "Боярська лісова дослідна станція".

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-05-24 12:58:49