У «Київ Цифровий» з'явилися розширені функції для використання транспортної карти

В ній з’явилися розширені функції для використання транспортної карти. Йдеться про можливість видалити транспортну карту та змінювати номер телефону, які прив’язані до акаунту.

Візіком,  maps API, Київ цифровий, транспортна карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Хмарочос.

Після видалення цю карту можна додати в інший профіль. Крім того, є можливість зібрати кілька карт в одному акаунті. Наприклад, щоб оплачувати проїзд родичів або слідкувати в застосунку за поїздками дітей.

Читайте також:

Сервіс працює також для учнівських і студентських квитків. Їх можна так само додати в «Київ Цифровий» та отримати інформацію про особливості використання цих документів. Розробники мобільному застосунку «Київ Цифровий» удосконалили сервіси паркування та повернення евакуйованих автівок у новій версії програмного забезпечення.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-05-24 14:36:23