«Мапа реновацій» знайшла новий спосіб захисту закинутих будинків

Цієї суботи, 29 травня, відбудеться презентація колекції одягу, присвяченої закинутим будівлям Києва. Колекцію створив бренд одягу Touchof у співпраці з проєктом «Мапа Реновації».

Візіком,  maps API, мапа реновацій, Touchof,

Про повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Хмарочос.

Touchof – український бренд вуличного одягу, який шиє міські колекції та присвячує їх певному місту – Києву, Токіо, Берліну тощо. Лімітовану колекцію kyїv[re]novation презентують у дворику закинутої поліклініки Спілки письменників України.

Читайте також:

Перед презентацією волонтери «Мапи Реновації» проведуть прогулянку шістьма занедбаними київськими будівлями.

Довідково:

  • «Мапа реновації» – об’єднання архітекторів, урбаністів, юристів і картографів, які працюють над мапою будівель Києва, що перебувають під загрозою руйнування або демонтажу, а також над присвоєнням їм охоронного статусу.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-05-25 14:28:33