Королівська пошта Великої Британії тестує доставку бандеролей за допомогою дронів

Королівська пошта Великої Британії випробовує нову технологію доставки бандеролей – за допомогою безпілотників.

Візіком,  maps API, дрон, пошта, бандероль,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на 5.ua.

Так хочуть досягти кращого сполучення з віддаленими островами. І насамперед для того, щоб постачати їм тести на коронавірус, а також захисні маски.

Читайте також:

Це британське графство Корнуол у Південно-Західній Англії. Саме звідси працівники королівської пошти надсилають бандероль на острів святої Марії, що в архіпелазі островів Сіллі. Корнуол до архіпелагу найближчий. Дрон успішно приземляється на острові. А далі пакунки з нього забирає місцева поштарка. Максимальна вага, яку може перевозити цей крилатий листоноша, – 100 кілограмів.

Але на цьому польоти бандеролей не закінчуються. На території островів Королівська пошта також використовує дрони. Щоправда, уже менші. Вони адресно доставляють пакунки. У час пандемії найбільш нагальні бандеролі – це тести на COVID-19, а також засоби індивідуального захисту.

Я думаю, що кожен, хто працює тут у поштовому сервісі, погодиться з тим, що нам потрібна допомога, – каже Емі Ричардс, поштарка архіпелагу Сіллі.

Особливість цих доставок у тому, що 113 кілометрів дрони летять, не перебуваючи у полі зору людини. Якщо випробувальні польоти минуть успішно, це спростить доставку бандеролей до найбільш віддалених поселень архіпелагу Сіллі. Усі дослідження фінансує британський уряд.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-05-17 15:30:52