В Україні розробили дрона-камікадзе з системою автоматичного наведення

Наприкінці квітня США анонсували намір продовжувати надавати Україні летальні оборонні системи. Проте власний оборонно-промисловий комплекс (ОПК) також не стоїть на місці і вже на початку травня представив кілька цікавих вітчизняних розробок.

Візіком,  maps API, дрон-камікадзе, автоматичне наведення,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на mind.

Крім того, новинки в цій сфері показали не тільки державні підприємства, а й комерційні.

Про попередні розробки низки компаній і новинки, які були представлені на презентації власних останніх досягнень для Київської асоціації військових аташе, що організувала Ліга оборонних підприємств України у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» 12 травня, розповів Mind військовий експерт Михайло Жирохов.

Читайте також:

Великі надії керівництво фірми покладає на баражувальний боєприпас ST-35 «Грім», який теж був представлений на заході, зауважив він.

  • Дрон-камікадзе запускається за допомогою мультикоптера й має систему автоматичного наведення.
  • Крім того, дрон здатний самостійно корегувати свою траєкторію під час наведення на ціль, що дуже важливо під час бойових дій в умовах міста.

Дивіться теж:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-05-17 15:02:20