Робот-пилосос зберігає у своїй пам'яті карту поверхів

Роботів-пилососів стало дуже багато. В Україні зараз можна знайти моделі, які коштують менше тисячі гривень. І всі вони – від дорогих до дешевих – дуже схожі ззовні.

Візіком,  maps API, робот-пилосос, карта поверхів,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Главком.

Але насправді така техніка може сильно відрізнятися за якістю прибирання, зручності управління і набору функцій. Експерти з видання Chip зібрали основні моделі і включили їх у добірку роботів-пилососів, які варто купувати у 2021 році.

Читайте також:

Roborock S6 MaxV - один з найпопулярніших пилососів в топовому сегменті. Його основна фішка - інтелектуальне розпізнавання предметів і їх об'їзд. Таким чином вдається впоратися з головною проблемою роботів: засмоктування кабелів, шнурків черевик під час прибирання. І, як наслідок, аварійної зупинки.

Розпізнавати перешкоди Roborock S6 MaxV допомагають дві камери і лідар.

  • Модель підходить для приміщень до 200 квадратних метрів. При цьому може зберігати в пам'яті карти різних поверхів.
  • Передбачена не тільки робота за розкладом, а й прибирання кімнат в певній послідовності, а також створення невидимих заборонених зон.
  • Ще одна цікава особливість - підключення до камери пилососа. Ви можете використовувати її для спостереження, наприклад, за домашніми тваринами або дитиною.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-05-17 14:49:33