Збірна України з футболу гратиме у формі з картою країни

На формі збірної України нанесена карта країни. А також гасла "Слава Україні!" та "Героям слава!".

Візіком, API Visicom, Visicom maps API,навігація,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на 24tv.

Нагадка росіянам про те, що Крим – це територія України, хоч і тимчасово окупована, викликала відповідний шквал. І депутати вимагають її заборонити лише на основі того, бачення ситуації з Кримом "різниться з позицією Росії". Хоча весь світ вважає Крим окупованим, крім Росії.

Читайте також:

Я сподіваюся, що цю форму заборонять. Це висловлення якоїсь політичної позиції, яка різниться з позицією нашої країни. Конфлікт закладено, використовуючи форму. Більш того, наші команди можуть зустрітися, – заявив депутат російської Держдуми Дмитро Свіщєв.

За його словами, це "політична провокація", і тут своє слово має висловити УЄФА.

От тільки на основі чого УЄФА може заборонити збірній України використовувати форму, на якій зображена карта країни – не уточнив.

Своїми мріями про те, що УЄФА може заборонити форму збірної України, поділився і почесний президент російського футбольного союзу Віталій Колосков. Він і далі переконаний, що українці порушують регламент.

Є регламент, де чітко прописано, які символи й прапори можна зображувати. На тренувальній формі вони можуть так зробити, а на бойовій не мають права, – переконаний Колосков.

От тільки він забув, що про це саме він говорив і у 2018 році, коли вперше був нанесений напис "Слава Україні!" на форму нашої команди. І тоді він теж апелював до регламенту. З того часу минуло три роки, а форму збірної України так ніхто і не заборонив.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-06-07 12:26:20