Поліція нанесла на карту ділянки з рекордними кількостями ДТП

Патрульна поліція вибрала ділянки з рекордними кількостями ДТП в Києві і відмітила їх на карті навігатора Waze.

Візіком, API Visicom, поліція, ДТП, навігація,

Чи будуть водії обережнішими на дорозі, якщо я прямо зараз поділюся з вами статистикою ДТП? Не будуть. Для багатьох це просто цифри, хоч за ними і стоять людські життя.

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Олексія Білошицького.

А якщо ми розповімо вам про кількість аварій на конкретній ділянці дороги безпосередньо перед тим, як ви до неї під’їжджатимете? Давайте перевіримо, запропонував він.

Щоб зменшити аварійність, патрульна поліція вибрала ділянки з рекордними кількостями ДТП в Києві і відмітила їх на карті навігатора Waze.

Читайте також:

Коли водій під’їжджатиме до такої ділянки, йому надійде повідомлення. Наприклад, ось таке: «За рік тут сталося 50 ДТП. Перелаштовуйтеся обережно, щоб не було 51-го».

За місяць розраховуємо охопити більш як 500 000 користувачів Waze. Якщо комунікація посприяє зменшенню аварійності на визначених ділянках доріг хоча б на 10–15%, ми продовжимо її та розширимо на інші міста України, зауважив Білошицький.

Позначки можна побачити за адресами: – площа Перемоги, 1 – проспект Академіка Глушкова, 13-Б – проспект Миколи Бажана, 19 – проспект Степана Бандери, 6 – проспект Степана Бандери, 36 – Дарницька площа, 1 – проспект Романа Шухевича, 16 – вулиця Берковецька, 6 – проспект Перемоги, 123 – проспект Леся Курбаса, 19-А

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-06-03 14:18:47