Держгеокадастр вніс до природно-заповідного фонду Ботсад Одеського університету

Державна служба з питань геодезії, картографії та кадастру України внесла до природно-заповідного фонду Ботанічний сад Одеського університету, розташований на Французькому бульварі.

Візіком,  maps API, держгеокадастр,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Голос України.

Усього від області туди потрапили 46 об'єктів - заповідників, парків, заказників.

У повідомленні держгеокадастру сказано: "Відтепер усі охочі можуть ознайомитися на публічній кадастровій карті (map.land.gov.ua з актуальними даними про територію й об'єкти природно-заповідного фонду, де розташований той чи той природний заповідник або заказник".

Читайте також:

Розділ на сайті створений з метою збереження й охорони об'єктів природно-заповідного фонду, відкриття для широкої громадськості даних про такі території та місця їх розташування, а також для надання можливості державним кадастровим реєстраторам ураховувати таку інформацію при ухваленні рішення про реєстрацію земельних ділянок.

Ботанічний сад створений на території Одеського університету в 1867 році і є найстарішим парком міста. Сюди завезені тисячі видів рослин, які вивчаються студентами-біологами. Щороку Ботсад відвідують більш як 10 тисяч гостей.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-06-30 11:57:44