Український кадет Британської Королівської академії кращий у читанні карт

Павло Лейсі, курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, повернувся у Львів після річного навчання у Британії.

Візіком,  maps API, карти,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Радіо Свобода.

Там він отримав звання найкращого іноземного кадета Королівської академії сухопутних військ Сандгерст (The Royal Military Academy Sandhurs).

Два роки тому найкращим кадетом британської військової академії був визнаний також курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного зі Львова ‒ Артем Бараненко.

Павло Лейсі розповів Радіо Свобода історію свого успіху і про те, як хотів би цей досвід і навики використати у житті.

За його словами, курсанти з інших країн цікавилися у нього ситуацією на батьківщині. На кожній із лекцій, під час якої мовилось про військові конфлікти у світі, говорили про Україну, бойові дії на сході країни. А ще курсант зі Львова показав блискучі навики у читанні карт.

Карти стандартів НАТО і мені пощастило, тому що Академія сухопутних військ у Львові навчає з першого курсу, як правильно читати карти. До того ж факультет ракетних військ навчає, як правильно використовувати карти, щоб ти був майстром своєї справи. Тому на полі я був кращим зі знання карт, орієнтування, ‒ зауважив майбутній офіцер.

Читайте також:

2021-12-17 14:23:23