30 локацій Київщини ввійшли до обласної карти гурманів

З кінця листопада у закладах Києва з’явилася карта еногастрономічних маршрутів «Дороги вина та смаку Київщини».

Візіком,  maps API, Київщина, локації, туризм,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Вечірній Київ.

Карта створена за ініціативи управління туризму Київської обласної державної адміністрації та експертного супроводу громадської спілки «Національна еногастрономічна мережа «Дороги вина та смаку України».

Карти еногастрономічних маршрутів «Дороги вина та смаку Київщини» розташовані на кожному туристичному об’єкті, що входить до спілки. Саме в Києві ви зустрінете їх у ресторанах «Глек», «Остання барикада», Klukva & Brukva, ресторан-салон «Канапа», на Володимирському ринку. У Київській області карта буде розташована поблизу кожного учасника маршруту — зараз це понад 30 локацій, розповіла Анна Куценко, начальниця управління туризму Київської облдержадміністрації.

За її словами станом на сьогодні гастрономічні дороги розбудовані в Яблунівському, Ясногородському, Яготинському та Обухівському напрямках.

Наступного року додамо Ірпенсько-Бучанський та Вишгородський напрямки та інші. Попри карантин, кияни та гості столиці можуть цікаво відпочити, насолодитися культурною спадщиною та дізнатися про самобутні традиції Київщини, додала вона.

Читайте також:

2021-12-17 13:34:15