У Львові склали карту ремонтів, які планують проводити у 2021 році

Львівська міська рада оприлюднила титульні списки районних адміністрацій Львова на ремонти у 2021 році.

Кожна з шести райадміністрацій отримала по 33 млн грн з бюджету розвитку на ремонти дворів, вулиць, дитячих майданчиків, будинків та встановлення ліфтів.

Візіком,  maps API, Львів, ремонти, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на zaxid.net.

На основі титульних списків ZAXID.NET склав карту ремонтів, які планують проводити у 2021 році.

На карті ми позначили адреси очікуваних ремонтів, а також суми коштів, які планують витратити на ці роботи. Упродовж року цей перелік робіт може дещо змінитися, йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Довідково

Зазначимо, що більш масштабні роботи – ремонти магістральних вулиць, парків, шкіл та лікарень відображені у бюджеті розвитку міста. Цього року міська рада затвердила бюджет розвитку на 3,7 млрд грн і детальніше про передбачені на 2021 рік ремонти ми писали в окремому матеріалі. Цього року у Львові також традиційно реалізовуватимуть ідеї мешканців, які перемогли на Громадському бюджеті.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-05-12 13:34:37