У Харківській області планують створити заказник "Руськолозівський" (карта)

Відповідний проект рішення, що має бути винесений на порядок денний наступної сесії, оприлюднений на сайті Харківської обласної ради.

Візіком,  maps API, Харків, карта, заказник,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Депо.

Згідно до розпорядження, Харківська обласна рада на наступній сесії має розглянути питання про оголошення гідрологічного заказника місцевого значення "Руськолозівський".

У пояснювальній записці до проекту рішення вказується, що заказник створюється з метою "збереження біологічного, ландшафтного, природного різноманіття та забезпечення належної охорони природних комплексів і об’єктів, які мають особливу природоохоронну, наукову, естетичну та іншу цінність".

Читайте також:

Заказник "Руськолозівський" має бути оголошений на території Харківського району Харківської області, орієнтовна площа – 33,5 га. Під час створення об’єкта земельні ділянки з користування вилучатися не будуть. Ділянки можуть включатися до складу природно-заповідного фонду Харківської області за згодою землекористувачів.

Розробленням та затвердженням положення про створену заповідну територію, а також вжиттям заходів щодо передачі її під охорону, з оформленням відповідного охоронного зобов’язання, буде займатися Харківська ОДА.

До проекту рішення додаються два документи: наукове обґрунтування необхідності оголошення гідрологічного заказника місцевого значення "Руськолозівський", а також проект створення цього заказника.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-05-18 15:46:10