На карти додали важливу інформацію щодо COVID-19

Команія Google випустила оновлення для пошуковика і карт, щоб спростити пошук інформації щодо COVID-19.

Проте, повний перелік функціональності може бути обмеженим для певних країн.

Візіком,  maps API, Google, COVID-19, карти,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на pingvin.pro.

Останні оновлення Google спрямовані на те, щоб люди могли легко і швидко отримувати необхідну інформацію про COVID-19. Компанія також тестує функцію, що дозволяє користувачам знаходити лікарняні ліжка і медичний кисень через Google Maps, йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Ще з минулого року Google пошук пропонував певну інформацію щодо коронавірусу.

Тепер в пошуковій системі можна знайти корисну інформацію про вакцини. Просто потрібно ввести у пошуку «вакцина проти COVID», і Google надасть різні інформаційні панелі, як-от пріоритетні групи, ефективність, безпека, побічні ефекти, місця вакцинації, а також реєстраційну інформацію. Це працює як для ПК, так і у мобільних застосунках.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-05-11 18:01:46