Вчені розробили дрон, здатний відстежувати рідкісних дельфінів

Всесвітній фонд дикої природи Нової Зеландії, уряд, вчені та інженери об'єднали свої зусилля, щоби розробити дрон, здатний відстежувати цих рідкісних тварин.

Візіком,  maps API, дрон, дельфіни,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланнямна Ракурс.

Повідомляється, що біля західного узбережжя Нової Зеландії залишилося всього 63 дельфіни Мауї. Експерти сподіваються, що розвиток нових технологій допоможе врятувати незвичайних ссавців.

Читайте також:

До цього вчені встановили, що літаки та човни занадто затратні й неефективні, оскільки вони не можуть збирати інформацію про тварин у зимові місяці через суворі погодні умови та бурхливе море. Натомість дрони є дешевшою та безпечнішою альтернативою, яка не становить загрози для людей та екосистем, а також може надавати більшу кількість інформації.

Наші продукти:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-04-27 13:45:04