Держгеокадастр виставив на аукціон ботанічну пам'ятку

Ботанічна пам’ятка «Заїченські схили» опинилася на аукціоні кадастрової карти Держгеокадастру.

Візіком, maps API, Держгеокадастр

Про це голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький повідомив у соцмережі, передають передають Новини картографії від Візіком з посиланням на Новини Полтавщини.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Село Заїченці Семенівського району, ботанічна пам’ятка місцевого значення «Заїченські схили». Унікальна екосистема! Але, на публічній кадастровій карті Держгеокадастру, в розділі аукціони, ділянки цієї місцевості вже сформовані і виставлені на аукціон!!!… Так що змінилося?, – йдеться у повідомленні Олександра Біленького.

Довідково.

  • Ботанічна пам’ятка природи місцевого значення «Заїченські схили» організована у відповідності до рішення Полтавської обласної Ради депутатів від 28 лютого 1995 року з метою збереження її в природному стані для наукових , культурно-освітніх і естетичних цілей.
  • Ботанічна пам’ятка природи місцевого значення «Заїченські схили» знаходиться в околицях с. Заїченці Семенівського району Полтавської області на лівому березі річки Хорол площею 3 га . Основне завдання – збереження ділянки в природному стані для наукових , культурно-освітніх і естетичних цілей.

Читайте також

2020-07-14 11:42:38