У Запоріжжі створили 3D-візуалізацію залізничного перегону

У Запоріжжі будують залізничний шляхопровід, під яким буде проходити автотранспортна магістраль, що слугуватиме заїздом на вантовий міст.

Візіком,  maps API, 3D-модель, Запоріжжя,

Відеоролик, у якому демонструється 3D-модель перегону споруди №18, опублікували на Facebook-сторінці Служби автомобільних доріг у Запорізькій області, повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на suspilne.media.

На ньому (ред. — відео) показано, як буде проходити дорога під залізницею та куди вона веде. Але, на відмінність від моделі на відео, по завершенню будівництва по факту дорога матиме більше смуг руху транспорту, — зазначили у компанії.

Читайте також:

Сьогодні будується шляхопровід залізничний. Це споруда №18, яка складається з двох шляхопроводів для забезпечення проїзду залізничного транспорту. Довжина 18-ої споруди - 160, 5 метрів. Довжина 2-ох прогонових будов - по 27 метрів і ще 2-ох - по 45. 5 опор, основою яких є буронабивні палі, які спираються на скельні породи, — пояснив Суспільному заступник начальника Служби автомобільних доріг у Запорізькій області Олександр Горбань.

Наразі, за словами Олександра Горбаня, вже встановлено 50 буронабивних паль з 66 потрібних. Також на будівельний майданчик надійшли 80% металоконструкції прогонових будов.

Поки проводяться роботи з встановлення паль, аби не зупиняти рух потягів, працює об'їзний маршрут.

Усі будівельні роботи на цій ділянці планують завершити до липня 2022 року.

2021-09-09 11:34:04