Найпопулярніша у Польщі геолокація зникла з карт

"Słodki pies na balkonie" — головна пам’ятка Гданська на Google Maps. Геолокація була розташована на розі вулиць Політехнічної та Героїв Варшавського гетто.

Візіком,  maps API, Google Maps, Гданськ, пес,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на travel.24tv.ua.

Однак, через підвищену цікавість від низки польських медіа, місце зникло з карт Google. Ймовірно, модератори тимчасово відключили локацію через наплив користувачів.

Читайте також:

За рейтингом сайту Top Rated, який аналізує оцінки місць в онлайн-картах, Гданський ретривер обігнав навіть Лувр та Статую Свободи. Він також увійшов до списку найкращих пам'яток світу.

Крім високих оцінок, на різних сайтах також люди дописували позитивні коментарі. Один з користувачів навіть жартома написав, що з нетерпінням чекає включення цієї пам'ятки до світового списку ЮНЕСКО. А от нещодавній відгук, у якому зазначено, що туристична атракція відкрита 24 години. На щастя, автор доклав ще й карти, тому якщо буде змога – відвідайте милого чотирилапого.

Однак зустрічаються відгуки і з низькими оцінками. Наприклад, коли хтось з відвідувачів не застав пса на балконі або побачив у не доброму гуморі, якщо ретривер на когось гавкнув.

2021-09-08 15:43:48