Uklon kids додав на карту своєї присутності ще кілька міст

Онлайн-сервіс виклику авто Uklon вже запустив клас «Дитячий» у 14 містах.

Зокрема: у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі, Івано-Франківську, Херсоні, Кривому Розі, Вінниці, Маріуполі, Миколаєві, Сумах, Полтаві та Чернігові.

Візіком,  maps API, Uklon kids, карта, міста,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Хмарочос.

Наразі, це найбільше географічне покриття у порівнянні з іншими сервісами, де доступна така функція.

Щоб замовити автівку нового класу, клієнтам достатньо вказати вік дитини – додаток підбере машину з урахуванням цих даних. А приймають замовлення лише ті водії, чиї авто оснащені необхідним форматом дитячих крісел.

Читайте також:

Для Uklon важливо, щоб клас Kids був максимально зручним для батьків із дітьми будь-якого віку. Тому автомобілі оснащені сучасними автокріслами для дітей від 1 до 5 років або бустерами для дітей від 6 років.

Не секрет, що пересування в автівках без автокрісел є дуже небезпечним для дітей. Однак, на карті України все ще багато міст, де немає жодної схожої альтернативи серед сервісів. З цього травня клас Kids почав функціонувати у Вінниці, Маріуполі, Миколаєві, Сумах, Полтаві та Чернігові. А ми продовжуємо докладати зусиль, аби цей список розширювався, – зазначає співзасновник і операційний директор компанії Uklon Сергій Смусь.

Відзначимо, що 20 листопада 2019 року в Україні набув чинності закон №1150 про відповідальність за порушення правил перевезення дітей, який передбачає штраф за перевезення дитини без автокрісла в розмірі 510 грн (перший раз) або 850 гривень (повторно протягом року).

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-05-13 13:24:28