Golden Software презентувала інструмент для 3D-візуалізації свердловин

Компанія Golden Software, розробник програмного забезпечення для наукового моделювання 2D та 3D-моделювання представила свою нову розробку, що дозволяє користувачам візуалізувати у 3D-вигляді розташування та маршрут підземних свердловин.

Візіком,  maps API, 3D,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Geospatial world.

В останніх версіях Surfer з’явилася функція “буріння”. Вона є однією з нових можливостей і такою, що покращує здатнісь користувача моделювати, відображати та аналізувати дані надр, йдеться у повідомленні.

Можливості нової функції були схвально зустрінуті геологами, гідрологами, екологами та іншими користувачами Surfer, котрим необхідно проаналізувати надра на предмет кращого типу скважини або способу буріння, розповіла Карі Діккенсон, менеджер з продуктів Surfer.

Сьогодні Surfer використовують вже біля 100 000 людей у всьому світі. Багато з них займаються розвідкою нафти і газу, еко-консалтинггом, працюють в гірничодобувній промисловості, займаються інженерними чи геопросторовими проектами.

Surfer відзначається своїми потужними алгоритмами контурування, що дозволяють користувачам моделювати набори даних, застосовувати низку передових аналітичних інструментів та оформлювати їх результати у інтуїтивно зрозумілий графічний спосіб.

Власне кажучи, програмне забезпечення компанії вже більше 30 років застосовується користувачами для полегшення візуалізації та інтерпретації складних наборів даних.

Читайте також:

2021-10-04 17:16:53