У Рогатині видали туристичну карту міста та району

В рамках міського проєкту в Рогатині Івано-Франківської області було здійснено розробку та розпочали встановлення на вулицях міста інформаційні вказівники типу “Вежа” з під світкою, а також інформаційні стенди, вказівники з несучою конструкцією та з системою кріплення.

Крім того, було видано 2 тисячі буклетів «Рогатин туристичний» формату А2, туристичні карти Рогатина та Рогатинщини.

Візіком,  maps API, Рогатин туристичний,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Версії.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Як зауважує ініціатор проєкту – Рогатинська міська рада, реалізація цього проєкту виявилася доволі необхідною для нашої громади.

  • Адже на території міста розташовано три музеї, чимало пам’яток архітектури, серед яких зокрема пам’ятка ЮНЕСКО, котрі можуть стати однією з атракцій туристичної Івано-Франківщини.
  • Однак через відсутність візуальної інформації про історико-культурні пам’ятки, пам’ятники та скульптури, інформаційних вказівників та тематичних туристичних маршрутів історико-культурна спадщина нашого краю використовується нераціонально.
  • Без такого знакування туристам не завжди вдається побачити всі цікаві міста Рогатинської громади.

Тож реалізація проєкту «Рогатин – туристичний» позитивно вплине на розвиток Карпатського регіону завдяки збільшенню туристичної привабливості краю шляхом розвитку туристичних об’єктів у Рогатині. Відповідно, знакування місць дозволить провести візуальну ідентифікацію Рогатина та Рогатинського Опілля. А у майбутньому – стане одним із кроків, що сприятиме розвитку міста як туристичного центру, спонукатиме й зростанню інтересу туристів, йдеться у повідомленні.

Читайте також:

2021-01-12 12:01:15