Київські комунальники нагадали про свою інтерактивну карту

КП «Київкомунсервіс» відзвітувало про розробку та впровадження ряду інновацій в 2020 році.

Серед них – інтерактивна карта із зазначеними контейнерами і графіком вивозу сміття, автоматизована система обліку контейнерного майданчика і автоматизована система вивезення великогабаритних відходів.

Візіком,  maps API, Київкомунсервіс

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Розроблена та розміщена на офіційному сайті підприємства інтерактивна карта, де споживачі можуть дізнатися інформацію: про графік вивезення побутових відходів; наявність і тип контейнерів на контейнерних майданчиках; прив'язка будинків і прив'язка юридичних осіб до контейнерного майданчику, обсяги відходів включених до графіку вивезення, – сказано в повідомленні.

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на 100realty.ua.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Також на карті можна відфільтрувати наявність по типу контейнерів:

  • для роздільного збору сухої фракції відходів;
  • для роздільного збору окремих компонентів скла,
  • пластику, паперу;
  • підземних контейнерів заглибленого типу.

Також розповіли про розробку автоматизованої системи обліку контейнерного майданчика, з нарахуваннями послуги та складанням графіка вивозу в залежності від обсягів утворення і споживачів, який в подальшому відображається на інтерактивній карті.

Крім того, на початку 2021 року має бути введений автоматизований блок управління підрядними підприємствами, які залучені в надання послуги.

Була автоматизована система вивезення великогабаритних відходів за принципом транспортної заявки на перевезення, яка успішно працює протягом року і формує звітність по кожному вивезення великогабаритних відходів.

Читайте також:

2021-01-12 11:25:46