Map Services, додаток Uklon і карта щастя України

Щастя — дуже складна категорія для того, щоби виміряти його в той чи інший спосіб. Але за різних часів і в різних країнах люди загалом почуваються щасливішими або більш нещасними.

І це справедливо навіть у межах однієї країни.

Візіком,  maps API, Map Services, Uklon, карта щастя України

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Громадське.

Завдяки власному продукту Map Services у додатку Uklon можна знайти унікальні карти, де позначені магазини під вашим будинком, улюблені кафе, музеї та бари. Тому якщо поблизу вас є місце, якого ще немає на карті Uklon, то ви можете самостійно його відмітити, зробити опис, вказати адресу і команда сервісу додасть його відразу. Додамо трохи більше зручності у життя разом з картами Uklon.

Якщо спиратися на дані минулого року, то 68% населення України почуваються щасливими або радше щасливими, йдеться у повідомленні.

Багато це чи мало?

  • Якщо порівнювати, наприклад, із 2018 роком, то щасливих стало на 6% більше.
  • На початку нульових цей показник узагалі перебував нижче від позначки 40%.

І така динаміка, звісно, вселяє обережний оптимізм, впевнений автор.

Читайте також:

Слід додати, що рівень щастя в нашій країні відрізняється серед різних груп. Наприклад, жінки щасливіші за чоловіків, а молодь віком 18-39 років значно щасливіша за старших людей.

І свою регіональну специфіку рівень щастя також має. Найщасливіші люди живуть на заході, зокрема у Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській та інших областях. А також та півдні, зокрема в таких областях, як Дніпропетровська, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Херсонська. Принаймні так вони почуваються.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-04-28 14:26:48