Депутатки Київради створили мапу Києва для легального вигулу собак

Депутатки Київради Євгенія Кулеба, Ксенія Семенова та Вікторія Бурдукова створили мапу Києва, на якій відзначені місця з легальними майданчиками для вигулу собак.

Візіком,  maps API, Київ, собаки, вигул,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Рубрику.

Кулеба зазначає, що зони для вигулу тварин мають бути відведені у кожному парку та сквері на території міста згідно з відповідним рішенням Київради.

А їхня площа має бути не менша за 30% від загально площі маршрутів у цьому парку або сквері.

Читайте також:

Також, за правилами, території для вигулу мають облаштовуватися попереджувальними знаками, табличками з інформацією про відповідальних за утримання і контейнерами для збору сміття.

Ініціаторки запрошують киян до проходження опитування, щоб зібрати дані про місця, де кияни насправді гуляють зі своїми собаками, та покращити інфраструктуру організованого вигулу.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-05-31 12:05:15