У Лубенській ТГ триває розробка карти спортивних споруд

У Лубенській територіальній громаді Полтавської області розробляють карту спортивних споруд

Візіком,  maps API, Лубни, спорт, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Новини Полтавщини.

Йдеться про майданчики з нестандартним спортивним та гімнастичним обладнанням; спортивні зали; стадіони; футбольні поля; майданчики зі спортивним обладнанням; фітнес зали; баскетбольні, волейбольні, мініфутбольні майданчики; зали боулінгу, більярду, бійцівські зали, скейт-парки, майданчики зі штучним покриттям, легкоатлетичні манежі, тенісні корти, турніки, рукоходи, повідомили у Лубенській міській раді.

Читайте також:

Як зазначили у секторі з питань фізичної культури та спорту відділу сім’ї, молоді та спорту, розробка карти дасть можливість гостям та мешканцям громади з легкістю знайти спортивні споруди, перейшовши за посиланням Google Maps.

Для більш детального опрацювання карти можна надсилати інформацію, щодо споруд та майданчиків не позначених на карті на електронну адресу masakssmax@ukr.net (потрібно надати фото та вказати назву, адресу та геолокацію спортивної споруди).

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-04-29 14:52:56