У новій версії «Київ Цифровий» карта паркінгів оновлюється щогодини

Оплата паркування та штрафів у Києві стала більш оперативною і зручною, розширився функціонал нової версії міського додатку «Київ Цифровий».

Візіком,  maps API, Київ цифровий, парковка,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на finance.ua.

Стала доступною для завантаження нова версія міського додатку „Київ Цифровий“. Відтепер водії можуть оплачувати паркування і штрафи зручніше. Функціонал відповідає правилам паркування, встановлені Кабміном, і інтегрується з міською системою штрафування за неоплачене паркування, — сказано в повідомленні на сайті КМДА.

Читайте також:

У новій версії «Київ Цифровий»:

  • карта паркінгів оновлюється щогодини;
  • карта «Цифрової» інтегрується з інформаційно-аналітичною системою «Майно». Зараз на ній представлені муніципальні, приватні та перехоплюючі паркінги. Водій може переглянути інформацію про всі паркінги та оплатити паркування на тих, що належать КП «Київтранспарксервіс».
  • функціонал сплати штрафів у «Цифровому“ирозширили. Тепер в додатку водії можуть подивитися, в чому саме полягає порушення, доказову базу і завантажити квитанцію про сплату.
  • якщо виникне необхідність оскаржити штраф або довести його сплату, необхідні документи будуть у користувача в телефоні.

Користувачі «Цифрової» можуть отримувати повідомлення про нові штрафи і відразу платити в додатку.

Нові користувачі можуть відсканувати QR-код на повідомленні або постанові про притягнення до адміністративної відповідальності, щоб отримати детальну інформацію про штраф і оплатити його в додатку «Київ Цифровий».

Оновлена версія додатку «Київ Цифровий» вже доступна для безкоштовного завантаження на iOS і Android

2021-07-21 14:59:30