Розпочалася реалізація проєкту «Карпатський культурний шлях»

З липня 2021 року розпочалася реалізація проєкту «Карпатський культурний шлях» в Івано-Франківській області, Закарпатській області (Україна) та повіті Марамуреш (Румунія).

Візіком,  maps API, Карпати, культура, шлях,

Метою проєкту є сприяння збереженню та промоції культурно-історичної спадщини Карпатського Єврорегіону шляхом створення та просування Карпатського культурного шляху як інтегрованого туристичного продукту культурної спадщини в прикордонних регіонах України та Румунії.

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на galka.if.ua.

Проєкт впроваджується громадською організацією «Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини (АЕРІФ)» в партнерстві з Центром розвитку малого та середнього бізнесу Марамуреського повіту (Румунія) та Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу (Україна) в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Читайте також:

27 липня 2021 року відбулася зустріч партнерів проєкту«Карпатський культурний шлях». Під час засідання обговорили впровадження проєкту в першому році, його основні завдання та заходи. Особливу увагу приділили підготовці та організації проведення Наглядової ради проєкту, здійсненню аналітичного дослідження та соціологічного опитування, формуванню бази даних, створенню Карпатського культурного шляху.

2021-07-30 13:49:54