Де і як у Киеві купити е-квиток? (карта)

Комунальне підприємство "Київпастранс" остаточно відмовилося від паперових квитків 14 липня, таким чином продовжуючи перехід на електронний квиток.

Візіком,  maps API, Київ, е-квиток,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Українські новини.

Кондукторів перевели в контролери, водії теж перестали продавати квитки - проте, багато киян заходячи в транспорт, розгублено озираються з питанням, як же заплатити за е-квиток. "Київпастранс" опублікував докладне пояснення, як заплатити за електронний квиток.

Читайте також:

Для оплати проїзду в наземному громадському транспорті пасажири можуть скористатися одним з будь-яких доступних способів:

  • транспортною карткою
  • Додатком "Київ Цифровий"
  • Разовим QR-квитком

Транспортну картку можна придбати і / або поповнити в додатку "Київ Цифровий", на сайті КП ГІОЦ, на станціях Київського метрополітену, в терміналах самообслуговування е-квитка, мережі терміналів EasyPay і на платіжному порталі iPay.

З мобільним додатком "Київ Цифровий" ви можете купувати одноразовий QR-квиток. За номером і пін-кодом транспортну карту можна прив'язати до додатка, щоб поповнювати її з банківську карту в будь-яку сприятливий момент.

Чек з QR-код можна придбати в терміналах самообслуговування, мережі "Т-кіоск", в боксах самообслуговування EasyPay або в касах станцій метро.

Одноразовий QR-квиток можна використовувати в роздрукованому вигляді або з екрана смартфона.

Пільгові категорії населення повинні затверджувати "Картку киянина". Пільговики, які не зареєстровані в Києві, повинні пред'явити оригінал пільгового посвідчення контролеру.

Зараз в Києві діє понад 2000 місць для поповнення транспортних карт і покупці QR-квитків для проїзду в громадському транспорті. З усіма точками продажу і поповнення можна ознайомитися на міській карті.

2021-07-29 12:59:29