Ingenuity не зміг здійснити свій четвертий політ над Марсом

Марсіанський вертоліт Ingenuity не зміг зробити свій четвертий політ над поверхнею Червоної планети. Причина поки не вказана. Команда NASA працює над наступною спробою.

Візіком,  maps API, Ingenuity, Марс,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Радіо Мaximum.

Як повідомляється у Twitter агенства, цього разу експерти NASA планували підняти апарат над поверхнею Марса на 117 секунд. При цьому його максимальна швидкість повинна була становити від 2 до 3,5 метра в секунду. Також очікувалося збільшення загальної дальності польоту.

Читайте також:

В рамках амбіційного четвертого польоту вертоліт не зміг піднятися з поверхні Марса. Команда проводить оцінку даних і має намір незабаром зробити ще одну спробу, – зазначено в повідомленні.

Як відзначили в космічному агентстві, експеримент не вдався, оскільки Ingenuity не перейшов в режим польоту. Нова спроба запланована на 30 квітня.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Androi
2021-04-30 11:49:47