Громада, аудит і її кошти на карті земельного банку

Feodal.hromada - інструмент для територіальних громад, який дає можливість забезпечити орган місцевого самоврядування оперативною інформацією про стан земельного банку.

Візіком,  maps API, громада, аудит, кошти, банк,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Агрополіт.

Нерідко облік землевпорядного аудиту та обсяги необхідних робіт заводять голів громад у глухий кут, що спричинює недоотримання коштів у бюджет, йдеться у повідомленні.

Проте використання диджиталізованих інструментів дозволить громадам планувати свій розвиток і отримувати надходження до бюджету. Таку думку висловив засновник та керівник сервісу Feodal.Online Андрій Дем’янович.

Читайте також:

Ми створили інструмент для територіальних громад — Feodal.hromada, який дає можливість забезпечити орган місцевого самоврядування оперативною інформацією про стан земельного банку, — акцентував експерт.

За його словами, земельний аудит в єдиній системі дозволить громадам побачити, де «лежать» кошти на карті земельного банку.

Наша команда прагне, аби села розвивались, а люди хотіли працювати на своїй землі. Надходження з земельного банку дозволять громаді, наприклад, підвищити заробітні плати, зробити ремонт у школі, або ж освітлення на вулицях своїх населених пунктів, — розповів Андрій Дем’янович.

Експерт зазначив, що команда Feodal.Online готова провести кожній охочій громаді безкоштовний аудит однієї КОАТУУ (межі колишньої сільської ради) і в режимі зум-конференції проконсультувати стосовно отримання коштів з земельного банку на основі проведеного аудиту.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-05-19 13:19:22