Де у Києві поповнити транспортні карти

У Києві діє понад 2 тисячі місць для поповнення транспортних карт і купівлі QR-квитків для проїзду.

Візіком,  maps API, транспорт, карти,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Главком.

У Києві остаточно вийшли з обігу талони на проїзд у комунальному громадському транспорті, що можна було придбати у кондукторів. Усі поїздки тепер цифровізовано в електронні квитки.

Пресслужба Київської міської держадміністрації нагадала, що у Києві діє понад 2 тисячі місць для поповнення транспортних карт і купівлі QR-квитків для проїзду у громадському транспорті.

Читайте також:

Наразі в Києві діють:

  • 198 терміналів самообслуговування на зупинках наземного транспорту та 304 термінали на 52 станціях метрополітену. У терміналах можна купити або поповнити транспортну карту та придбати QR-квитки.
  • Близько 1800 терміналів Easy Pay. Easy Pay надає можливість поповнити транспортну карту.
  • Близько 322 Т-кіосків. У Т-кіосках можна придбати транспортну карту.
  • Каси на 52 станціях метрополітену. У касах можна придбати чи поповнити транспортну карту, а також купити QR-квиток.

Із усіма точками продажу та поповнення можна ознайомитися на міській мапі.

Крім того, із січня 2021 для зручної оплати проїзду міський застосунок «Київ Цифровий» надає сервіс поповнення транспортної карти та купівлі QR-квитків. За номером та пін-кодом транспортну карту можна прив’язати до застосунку, щоб поповнювати її з банківської картки в будь-яку слушну мить.

Оплата проїзду QR-квитками здійснюється у «Київ Цифровий» з екрану смартфона. У застосунку можна також придбати квиток для іншого користувача. Щоб надіслати QR-квиток на електронну пошту або в зручний месенджер, потрібно лише натиснути кнопку «Поділитися квитком».

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-07-15 12:22:03