Названа вартість нового українського безпілотника

Вартість одного нового українського військового безпілотника ACE ONE, презентованого 15 червня в Києві, становить понад 10 мільйонів доларів.

Візіком,  maps API, дрон, безпілотник, ціна,

Про це в інтерв‘ю Укрінформу сказав співрозробник безпілотника, співзасновник компанії Air Combat Evolution (ACE), колишній голова Державного космічного агентства України Володимир Усов, повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Укрінформ.

Вартість одного дрона ACE ONE становить орієнтовно 12-13 мільйонів доларів. Рій з трьох дронів – 30 мільйонів доларів, – сказав Усов.

Читаййте також:

Він розповів, що літальний апарат розроблено з метою зробити його частиною протиповітряної оборони, яка "має забезпечити захист повітряного простору України чи будь-якої іншої держави, що використовуватиме систему ACE ONE".

За його словами, дрон об‘єднує унікальні характеристики, "які важко поєднуються в одному проєкті".

З одного боку, надвисока швидкість, а з іншого, низька видимість, що дозволяє йому у бойових умовах отримувати велику перевагу над дронами супротивника, – підкреслив Усов.

Як повідомляв Укрінформ, Міжнародна українська компанія Air Combat Evolution (ACE) 15 червня презентувала новий український військовий безпілотний літальний апарат ACE ONE на Міжнародній спеціалізованій виставці "Зброя та безпека - 2021" у Києві.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-06-22 13:56:28