На Дніпрі з'явиться річковий маршрут з 12 локацій (карта)

У Києві і області розвивають річковий туризм Дніпром. Планується розробити маршрут із зупинками в 12 локаціях.

Візіком,  maps API, Дніпро, туризм,

Про це заявила заступниця голови Київської обласної державної адміністрації Тетяна Щербак телеканалу "Дом", повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Апостроф.

На Дніпрі буде 12 локацій для "водяного таксі". Вартість двогодинної прогулянки на 60-місному теплоході від Вишгорода у напрямку Канівського водосховища становить 150 грн. За приваліший маршрут доведеться заплатити більше.

Читайте також:

Це Вишгородський історичний музей, це Вишгородська набережна дуже красива, це Межигір'я... Це старовинний козацький монастир ... Тобто маршрути від Чорнобиля до Вишгорода, від Вишгорода до Переяслава — і далі, - говорить Щербак.

Зараз організатори працюють на проблемою збільшення швидкості теплоходу, бо, наприклад, шлях до Канева становить 10 годин.

Будемо залучати інвестиції, щоб були більш сучасні катери, які зможуть укласти цей маршрут в один день, з точками зупинки, щоб людям була можливість і вийти, походити, подивитися щось.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-06-15 08:58:03