Локацію майбутнього аеропорту Мукачева показали з висоти польоту дрона

Місцеві журналісти побувала на приблизному місці, де у майбутньому планують звести новий аеропорт Мукачева.

Візіком, Мукачево, аеропорт, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на mukachevo.net.

Раніше повідомлялось, що за участі Мукачівського міського голови Андрія Балоги та директора державного підприємства «Фінансування інфраструктурних проектів» Олега Тарасюка було підписано меморандум про співпрацю щодо проектування та будівництва нового аеропорту в Закарпатській області.

Читайте також:

Mukachevo.net писало, що згідно попереднього проекту новий аеропорт планують побудувати не доїжджаючи до села Нижній Коропець, яке входить у Мукачівську територіальну громаду.

На оприлюдненому проекті можна побачити, що злітно-посадкова смуга, яка, до речі, 2700 метрів, буде направлена паралельно місту Мукачево. Тобто літаки злітатимуть та сідатимуть не над містом.

За словами Олега Тарасюка, така довжина злітної смуги дасть можливість зльоту та посадки літакам класу С, тобто це Боїнги 737 та Airbus. Також, він зазначив, що сам аеропорт буде невеликий, і порівнює його з невеликим але популярним аеропортом в маленькому містечку в Хорватії.

Спочатку журналісти Mukachevo.net вивчили попередній генеральний план аеропорту оприлюднений у мережі, а згодом схематично зобразили його на Гугл карті, аби візуально краще зрозуміти його розташування.

Очікувана вартість закупівлі 1,5 млн. гривень. Тож план може й трохи зміниться.

Також, журналісти побували на самому місці де попередньо буде розташовано новий аеропорт і спробували показати його з висоти пташиного польоту.

Піднявши у повітря коптер, можна побачили саме ту територію де планують новий аеропорт Мукачева.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-06-14 11:33:06