У Дніпрі презентували мапу розташування на території міста МАФів

У Дніпрі презентували мапу розташування на території міста тимчасових споруд для здійснення господарської діяльності — так званих МАФів (Мала архітектурна форма).

Всі позначені будівлі мають договори на тимчасове використання об'єктів благоустрою.

Візіком,  maps API, Дніпро, карта, МАФи,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на НВ.

У Дніпрі презентували мапу розташування на території міста тимчасових споруд для здійснення господарської діяльності — так званих МАФів (мала архітектурна форма). Усі позначені будівлі мають договори на тимачове використання об'єктів благоустрою, йдеться у повідомленні.

Інтерактивна мапа у відкритому доступі на сайті. Інформацію про об'єкти можна перевірити за номером договору або адрессою, є можливість налаштувати показ за типом договору — тимчасова споруда або сезонна торгівля. Є інформація і про площу, компанію або ФОП, з яким укладено договір, ЄДРПОУ, фото тимчасової споруди. Сайт також підтримує мобільну версію.

На мапі відображені тимчасові споруди, які розміщені у Дніпрі на підставі договору з КП „Дніпровські активи“. Якщо якийсь об'єкт не відображається на мапі, це не обов’язково незаконна споруда. У власника може бути договір з іншим комунальним підприємством, на оренду землі з Дніпровською міською радою, право власності на об'єкт нерухомості та інше, — розповів начальник аналітичного відділу КП «Дніпровські активи» ДМР Олександр Кобозєв.

Довідково:

  • Відомості про МАФ з’являються на мапі автоматично після укладення договору та занесення даних до бази обліку. Зараз на мапі позначено 1710 об'єктів. Сервіс працює в інформаційному режимі, його функціонал розширюватимуть, в подальшому можна буде залишити скаргу або відгук про МАФи.

Читайте також:

2022-02-09 14:17:21