В Україні презентували мапу закладів грального бізнесу

В понеділок, 22 жовтня, в Україні презентували спеціальну мапу, за допомогою якої можна буде відстежити кількість закладів грального бізнесу.

Візіком,  maps API, карта, азартні ігри,

Новинкою поділилися у прес-службі Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей, повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Телеграф.

Поки що мапа працює у тестовому режимі. Однак вона інтерактивна: це означає, що до неї зможуть вносити корективи за необхідності.

Наразі карта пропонує ознайомитися з кількістю гральних закладів, що є в Україні. Наприклад, на Київщині їх уже 50, а на Одещині – 32. Замикає трійку найбільш азартних регіонів Львівщина – 17 закладів.

При виборі області користувачеві запропонують переглянути безпосередньо карту населеного пункту, а також ознайомитися з місцями, де розташовані казино, лотереї тощо.

Цікаво, що ресурс також повідомляє інформацію про ліцензію та інші моменти, які регулюються законом. Якщо ж ви знайшли якийсь недолік або знаєте про порушення в певному закладі, на сайті вдасться залишити спеціальне повідомлення.

Його доведеться надсилати через Google-форми, де людину попросять представитися, викласти ситуацію, додати підтвердження тощо.

Читайте також:

2021-11-23 14:31:31