Антикорупційний штаб переходить на карти Visicom: керівник проекту назвав причину

Раніше розробники проекту використовували наші потужності лише для розпізнавання адрес.

Шановні друзі, читачі, клієнти. Повідомляємо Вам про те, що відсьогодні ми, компанія «Візіком», переходимо на новий етап розвитку стосунків з громадською ініціативою Антикорупційний штаб. Зокрема, йдеться про наш внесок у розвиток його головного продукту — Карти ремонтів.

Візіком, API Visicom, Visicom maps API, API картографічного сервісу, Антикорупційний штаб, карта ремонтів

Раніше розробники проекту використовували наші потужності лише для розпізнавання адрес. Відсьогодні Антикорупційний штаб повною мірою оцінив наш продукт і повністю перейшов на нього. Безумовно, це крок вперед, який дозволить якісніше відображати та розпізнавати об’єкти.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

За словами керівника проекту «Карта ремонтів» в Антикорупційному штабі Іллі Кротенка нова карта і її можливості дозволять «реєструватися і лишати пропозиції по змінах та відслідковувати на предмет нових тендерів територію довкола свого будинку або іншого цікавого об'єкту за допомогою геозон».

— Впевнений, що останнє стане в нагоді не тільки активістам і журналістам, а й бізнесу! Крім того, ми кількісно і якісно оновили кількість об'єктів на карті. Тепер їх у нас більше 100 тисяч. А кількість тендерів, пов'язаних з цими об'єктами — понад 330 тисяч. Це 9% усіх тендерів, які пристуні на ProZorro. Ну, і крім того, змінилася сама карта — розповів він на своїй сторінці у Facebook.

— З сьогоднішнього дня ми публічно використовуємо карту Візікома для відображення нашої Карти ремонтів. Ще раніше почали використовувати їх потужності для розпізнання адрес і продовжуємо це робити. Все це ми отримуємо безкоштовно, — додав він.

Довідково:

  • Антикорупційна карта ремонтів

Розроблена активістами Антикорупційного штабу карта, яка дозволяє громадянам контролювати виділені кошти та виконання ремонтних робіт.

Не вірите? Зайдіть на неї і перевірте ситуацію в рідному місті!

Картографічна платформа, що може відображатись в браузері чи в іншому додатку шляхом безшовного з’єднання фрагментів карти (тайлів). Зараз це найпопулярніший спосіб відображення та навігації по картах.

Не впевнені? Це мине після першого знайомства з картою!

Це набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах.

ПС. Варто відзначити, що, не зважаючи на комерційний характер Visicom maps та Visicom API, активісти Антикорупційного штабу використовують їх на безоплатній основі.

Це пов’язано з нашою підтримкою прогресивних і суспільно-корисних громадських ініціатив. Антикорупційний штаб — одна із них. Втім, ми відкриті до кооперації на благо України зі всіма бажаючими.

Пишіть, телефонуйте, заходьте.

Читайте також:

2019-09-18 12:35:32