4G на частотах 900 МГц з'явився ще у 411 населених пунктах

У червні 2021 року ще 226 тисяч мешканців України отримали можливість користуватись новими мобільними технологіями в мережі Київстар.

Візіком,  maps API, Київстар, 4G,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на ТСН.

Київстар збільшив покриття 4G мережі в 411 населених пунктах України. Зокрема це населені пункти Білашки, Городниця, Доброводи, Поташ у Черкаській області, Бородаївські хутори, Райдужне в Дніпропетровській, Новогнатівка, Новодонецьке Донецької області, Долинське, Новоукраїнка, Яковлівка в Одеській, Бранцівка, Жигайлівка, Срібровщина у Сумській, Косівська Поляна, Збини, Синяк в Закарпатській області.

Читайте також:

Завдяки появі зв’язку 4G у цих населених пунктах, ще 226 тисяч мешканців України зможуть користуватись швидкісним мобільним інтернетом. Для цього Київстар активував технологію LTE900 на 171 базовій станції.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-07-01 14:35:15