За створення карти однієї з річок на Закарпатті можна виграти планшет

За створення картини з природних матеріалів, короткометражного відео або карти однієї з річок на Закарпатті можна виграти планшет

Візіком,  maps API, Закарпаття, річка, карта,

Про це повідомили на сторінці Закарпатської обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги у Facebook, передають Новини картографії від Візіком з посиланням на suspilne.media.

Конкурс триватиме з 10 до 27 листопада 2021 року.

За створення картини з природних матеріалів, короткометражного відео або карти однієї з річок на Закарпатті можна виграти планшет.

Участь у трьох еколого-освітніх конкурсах можна взяти у двох вікових категоріях: від 6 до 11 років, а також від 12 до 18 років. Твори оцінюватимуть у трьох категоріях: створення картин з використанням природніх матеріалів, створення короткометражного відео (до 1 хв), а також створення карти річки (у форматі А3).

Основні вимоги до робіт це креативність та зв'язок із річкою. Найкраща робота в усіх трьох конкурсах у різних вікових категоріях буде обрана конкурсною комісією організаторів, – повідомили на сторінці організації у Facebook.

Переможці конкурсу можуть отримати у подарунок планшет. Організатори розігрують шість таких ґаджетів.

"Метою заходу, є привернення уваги населення до проблем річок краю. Цільовою аудиторією заходу є молодь, громадськість краю, науковці та місцеві органи влади", – йдеться у повідомленні обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги.

Читайте також:

2021-11-12 14:41:33