Картографія відпустки: де і скільки відпочивають у світі

У більшості розвинутих країн (крім США), прогрес у стосунках з працівниками передбачає законодавче закріплення права на оплачувану відпустку і відпочинок на державні свята.

Візіком, API Visicom, Visicom maps API, карта відпусток

Звичайно, є компанії, контракт з якими може передбачати триваліший, ніж визначений у законі мінімальний, відпочинок. Крім того, в окремих випадках мають місце різнобачення щодо того, чи включати державні свята до відпустки тощо, повідомляють Новини картографії від Візіком.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Візіком, API Visicom, Visicom maps API, карта відпусток

Візіком, API Visicom, Visicom maps API, карта відпусток

Безумовно, зауважена вище розбіжність у так званих «національних мінімумах» досі є предметом дискусій щодо балансу між робочим часом і особистим життям та відмінностей між країнами. В більшості випадків йдеться про працівників, які працюють повний день, оскільки тим, хто частково зайнятий, можуть автоматично скорочувати дні відпочинку.

Втім, у більшості країн відпочинок на державні свята оплачується, а відтак і не вважається частиною щорічної відпустки. Крім того, у більшості країн передбачені додаткові пільги, такі як відпустка по догляду за дитиною та лікарняні.

Читайте також:

2020-01-21 11:43:54