У Великобританії запустили цифрову карту підземних труб і кабелів

Геопросторова комісія, яка входить до складу Департаменту науки, інновацій і технологій (DSIT), запустила нову цифрову карту, яка революціонізує спосіб встановлення, обслуговування, експлуатації та ремонту труб і кабелів, похованих під нашими ногами – урядове Національне метро Реєстр активів (НУАР).

Візіком,  maps API, Британія, карта, кабелі,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

Міністр DSIT, віконт Кемроуз, відвідав представників промисловості та власників активів у Ньюкаслі для того, щоб обговорити поточні виклики, з якими вони стикаються, та можливості, які надає NUAR.

Цей перший етап NUAR містить дані від організацій державного та приватного секторів, які володіють трубами та кабелями в Північно-Східній Англії, Уельсі та Лондоні. Це включає всіх основних постачальників енергії та води, таких як Northumbrian Water, Wales and West Utilities, Southern Electric Power Distribution і National Grid, а також менших постачальників цих послуг, телекомунікаційні компанії, транспортні організації та місцеві органи влади.

Віконт Камроуз сказав:

Урядовий Національний реєстр підземних активів змінить те, як Великобританія керує своєю підземною інфраструктурою. Цей перший крок до загальнобританського доступу, починаючи з північно-східної Англії, Уельсу та Лондона, був досягнутий завдяки тісній співпраці між урядом і промисловістю та винахідливості команди програмістів в Комісії з геопросторових питань.

2023-04-06 13:45:13