У Тернополі презентували унікальну карту молодіжних об’єднань

У цьому році в рамках статусу «Тернопіль - молодіжна столиця України» та з нагоди Міжнародного дня молоді вперше було презентовано унікальну карту молодіжних об’єднань Тернопільської міської територіальної громади.

Візіком,  maps API, Тернопіль, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Тернопільську міську раду.

На мапі відображено 32 молодіжних громадських організації, кожна з яких має унікальний QR-код, відсканувавши який можна отримати короткий опис про організацію та її місцезнаходження.

Також, з метою популяризації громадської активності серед молоді та розвитку молодіжної політики громади, фахівці управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей розробили ознайомчий каталог, що містить детальні відомості про громадську організацію, її напрямок роботи, фото та реалізовані проєкти.

Як наголошує міський голова Сергій Надал, каталог молодіжних об’єднань – це саме той інструмент, з допомогою якого вдасться знайти однодумців та реалізувати на практиці спільні ідеї, ініціативи та проєкти, адже каталог вміщує інформацію про громадські молодіжні організації різного спрямування, де молодь зможе знайти себе та долучиться до управління громадою.

Для легкого та зручного пошуку діючих молодіжних громадських об’єднань мапу та каталог буде розміщено у чотирьох тернопільських університетах, а незабаром відшукати їх можна буде онлайн на сайті Тернопільської міської ради.

Читайте також:

2021-11-30 11:49:38