У Києві опублікували список місць і карту бомбосховищ

На тлі нарощування Кремлем військ біля кордонів України, у Києві і на Заході говорять про імовірність наступу Росії. У Києві оновили карту бомбосховищ.

Візіком,  maps API, Київ, бомбосховища, карта,

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на Facebook-сторінку начальника КП "Київський метрополітен" Віктора Брагінського, передають Новини картографії від Візіком.

За його словами, на тлі останніх новин з російсько-українського кордону, журналісти та пасажири метро запитують про можливість укриття на станціях підземки.

Західні партнери надають інформацію про зосередження військ агресора на українському кордоні та можливість вторгнення. Ці новини викликають занепокоєння у кожного. Представники ЗМІ та пасажири запитують у метрополітену про можливості укриття. Всі станції підземки мають подвійне призначення та можуть використовуватись для перебування населення у разі необхідності, – написав Брагінський.

Він також нагадав, що місто розробило карту об’єктів укриття населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру. На мапі можна перевірити найближчі споруди до вашого дому чи роботи.

Довідково:

  • Нагадаємо, раніше дослідник Conflict Intelligence Team (CIT) Кирило Михайлов повідомив, що військ РФ біля кордонів України до січня може стати більше, ніж навесні.
  • За його словами, на кордоні з Україною триває концентрація російських збройних сил, і вона вже співвідносна з тією, що була у квітні цього року.

Читайте також:

2021-11-26 12:43:57