Настінна мапа світу українського виробника світиться в темряві

Українська компанія Enjoy The Wood™ зібрала понад $800 тис. на Kickstarter. Її дерев’яна настінна мапа світу тепер світиться в темряві.

Візіком,  maps API, Enjoy The Wood, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Лігу.

Українська компанія Enjoy The Wood™ упродовж одного місяця влітку зібрала на краудфандинговій платформі Kickstarter $817 тисяч для запуску оновленого варіанту настінних дерев’яних мап світу. Тепер її мапи оснащені LED-підсвіткою, якою можна буде керувати за допомогою мобільного додатку (скоро в продажу!). Вони світяться в темряві завдяки ефекту люмінесценції та мають кілька інших оновлень, які дозволяють задовольнити вподобання широкої аудиторії. Перші бекери (учасники краудфандингової кампанії, що інвестували свої кошти в проєкт – ред.) отримують свої мапи зі знижками від Enjoy The Wood™, йдеться у повідомленні.

Рекордний краудфандинг

Нещодавня кампанія зі збору коштів на Kickstarter стала вже четвертою для Enjoy The Wood™. Вона побила рекорд попередньої, під час якої вдалося залучити $500 тисяч і стала найкращим результатом серед українських компаній на Kickstarter. Цього разу до фінансування проєкту долучилися майже три з половиною тисячі учасників.

Дерев’яна мапа світу від Enjoy The Wood™ – це інноваційний елемент інтер’єру, який добре підходить для планування подорожей та допомагає зберігати спогади про минулі поїздки. Мапа візуально і справді нагадує детальні контури світу та окремих країн, хоча й не є географічно точною. Малі острівні країни пропущені у зв’язку зі зменшеним масштабом. Її легко розмістити на стіні помешкання чи офісного приміщення і так само легко при потребі перемістити в інше місце.

Нові кольори та підсвітка

Завдяки успішній кампанії зі збору коштів тепер покупцям мап вже доступні три нові опції, а четверта – інноваційна LED-підсвітка – буде відкрита для замовлень найближчим часом.

  • По-перше, віднині можна обрати один із 18 варіантів кольорових рішень – яскраві або більш приглушені в залежності від особистих уподобань споживача та дизайну приміщення, де буде таку мапу розміщено.
  • По-друге, мапа може світитися у темряві – чим темніше у приміщенні, тим яскравіше вона світиться. Для цього не потрібно жодної електрики, адже спеціальне покриття акумулює енергію завдяки денному та штучному освітленню упродовж дня, за рахунок чого світиться у темряві до кількох годин.

Завдяки третьому оновленню мапа стала магнітною. Це дозволяє закріпити на ній фотографії, фотомагніти та легкі магніти, що нагадують про минулі подорожі або надихають відвідати нові місця.

І, наостанок, дерев’яна мапа отримала LED-підсвітку, яка легко встановлюється і не потребує жодних спеціальних навичок та інструментів, адже контролюється за допомогою додатку на смартфоні. Безліч режимів підсвітки дадуть змогу отримувати такий ефект від підсвічування, який точно приведе споживачів у захват.

Будь-який розмір

Дерев’яні мапи світу від Enjoy The Wood™ виробляються в чотирьох розмірах: M – 100 на 60 сантиметрів, L – 150 на 90 сантиметрів, XL – 200 на 120 сантиметрів та XXL – 300 на 175 сантиметрів. Найменша версія коштує, починаючи від $69, а найбільша – від $339 та більше в залежності від додаткових опцій. Вартість може збільшуватися, коли мова йде про доставку за межі України.

Легко встановити і легко зняти

Мапи виготовляються із дружньої до довкілля сертифікованої березової фанери. Вони пакуються в компактні коробки, в розібраному на окремі елементи стані, які споживачеві належить зібрати воєдино.

Установка мапи на стіну не вимагає спеціальних навичок чи інструментів і займає близько двох-трьох годин. Впоратись із нею допомагає спеціально створена для цього відео-інструкція. Всі елементи кріпляться за допомогою двосторонньої клейкої стрічки, долученої до комплекту із мапою, необхідності робити отвори у стіні немає. Зняти мапу за потреби можна так само легко за допомогою звичайного фену.

Компанія Enjoy The Wood™ – це сімейний бізнес, заснований сім років тому подружньою парою – Ігорем та Мариною Фостенками. У перший рік роботи оборот компанії становив $100 тисяч, а сьогодні вона вийшла на показник $12 мільйонів. В 2018-му році компанія вперше провела кампанію на Kickstarter і зібрала близько $100 тисяч.

Сьогодні в Enjoy The Wood™ працює понад 200 співробітників, а її клієнтами за весь час стали понад 100 тисяч людей з різних країн. Крім дерев’яних мап, компанія виробляє різноманітні товари з дерева. Все виробництво здійснюється на власних потужностях в Україні. Однак, 85% попиту на продукцію Enjoy The Wood™ надходить із Європи та Америки, тоді як частка України становить близько 15%.

Читайте також:

2021-11-03 11:39:10