Рибоохоронними патрулями Держрибагентства створено інтерактивні онлайн-карти

Рибоохоронними патрулями Держрибагентства створено інтерактивні онлайн-карти з переліком зимувальних ям та їх географічними координатами.

Крім того, на картах також можна ознайомитись із зонами, забороненими для рибальства протягом усього року.

Візіком,  maps API, держрибпатруль, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Урядовий портал.

Інтерактивні онлайн-карти можна переглянути за посиланням.

Інформація, нанесена на карти, регламентується наказами відповідних територіальних управлінь Держрибагентства, Правилами промислового рибальства та Правилами любительського і спортивного рибальства.

Для нас було важливо відобразити інформацію у максимально зручному та зрозумілому форматі для рибалок. Щоб перебуваючи безпосередньо на водоймі, громадянин міг відкрити карту та зрозуміти, в забороненій чи дозволеній зоні для рибальства він знаходиться, де починаються та закінчуються межі заборонених ділянок, – зазначає т.в.о. Голови Держрибагентства Андрій Забуга.

Довідково:

  • В Держриагенстві нагадали, з 1 листопада 2021 року в більшості українських водойм розпочинається осінньо-зимова заборона на вилов водних біоресурсів у зимувальних ямах. У переважній кількості областей вона триватиме до початку весняно-літньої нерестової заборони, в деяких – до закінчення зимового періоду. За порушення правил рибальства на зимувальних ямах передбачено покарання від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності.
  • Держрибагентство закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися встановленої заборони на вилов водних біоресурсів у зимувальних ямах.

Читайте також:

2021-11-01 11:07:19