Додаток Starlink б'є всі рекорди по завантаженню

Додаток Starlink, який дозволяє користувачам смартфонів отримати доступ до супутникового інтернету від Space-X, став найбільш завантажуваним додатком в Україні.

Візіком,  maps API, Starlink

Про це пише американський Forbes з посиланням на дані компанії Sensor Tower, яка надає дані App Store і Google Play, передають Новини картографії від Візіком з посиланням на Економічну правду.

За даними Sensor Tower, у неділю, 13 березня, додаток у світі завантажили 21 тис разів. Це найбільша кількість завантажень у світі за день, причому більшість завантажень були зроблені в Україні.

Sensor Tower зазначає, що в Україні додаток завантажили майже 100 тис разів. За останні два тижні кількість завантажень у світі зросла більш ніж утричі.

Станції супутникового інтернету Starlink уже працюють в Україні, щоб підтримати належне функціонування критичної інфраструктури та послуг у сфері охорони здоров’я, фінансів та енергетики. Starlink розроблений, щоб надавати широкосмуговий доступ до інтернету в місцях, де доступ був ненадійним або повністю відсутнім. У будь-якій точці планети. А застосунок потрібний, щоб встановити зв’язок із супутником і щоб запрацював інтернет, – зазначив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Читайте також:

2022-03-18 10:11:30