Платіжна система PayPal повноцінно запрацювала в Україні

Українські користувачі нарешті дочекалися того, на що чекали десятиліття (особливо айтівці та інші фрілансери). Платіжна система PayPal повноцінно запрацювала в Україні (у форматі «Сім’я та друзі»).

Візіком,  maps API, PayPal,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на На часі.

Раніше PayPal працював лише на оплату сервісів. Ви могли зареєструватися у PayPal, прив’язати свою банківську картку та здійснювати за його допомогою різноманітні онлайн-платежі: наприклад, стрімінгові сервіси або купувати щось в онлайн-магазинах за кордоном.

Сьогодні міністр цифрової трансформації Михайло Федоров оголосив про повноцінний запуск сервісу в нашій країні.

Тепер ви можете надсилати кошти іншим користувачам PayPal, а головне — отримувати платежі на свій акаунт за послуги. Ми перевірили роботу системи та спробували перевести кошти з одного українського акаунта PayPal на інший і назад. Також ми спробували отримати кошти з польського акаунта на український. В обох випадках переказ спрацював, сказав він.

Довідково:

  • Також можна виводити кошти з акаунтів PayPal на картки VISA і MasterCard. Комісії для українських користувачів не буде до 30 червня 2022 року, йдеться в офіційному повідомленні компанії. Наразі мова не йде про повноцінну бізнес-активність, а лише персональні перекази та вивід коштів.

Читайте також:

2022-03-18 10:02:13