Молодіжна організація презентувала карту соціальних підприємств

У Івано-Франківську Молодіжна організація «Стан» презентувала карту соціальних підприємств, яку спеціально створили для школярів та молоді Івано-Франківської ОТГ.

У карті представлена інформація, яка допоможе отримати актуальні знання та вміння для відкриття власного соціального бізнесу, знайти партнерів або бути залученими до розв’язання соціальних проблем громади.

Візіком,  maps API, Івано-Франківськ, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на prostir.ua.

Зібрана інформація подана таким чином, щоб продемонструвати дієві приклади соціального впливу у найрізноманітніших напрямках – від майстерні з переробки текстилю до освітніх просторів. Загалом у карті представлено 30 прикладів соціальних підприємств. Серед них і ті, що працюють у місті багато років, і ті, що створились нещодавно.

Також карта соціальних підприємств буде корисною вчителям та викладачам, які готові стати інноваторами та запроваджувати соціальне шкільне підприємництво як предмет за вибором та батькам, які зацікавлені у розвитку підприємницьких навичок дітей.

Карта була створена в межах ініціативи “Ухоробрене юнацтво. Підприємницькі навички та соціальне шкільне підприємництво”, яка реалізується Молодіжною організацією “СТАН” в рамках проєкту “Підтримка діяльності УНП ФГС СхП у 2021-2023 рр.”, який реалізує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Для створення карти також була залучена міжнародна експертка з Киргизстану Світлана Зеленська, це стало можливим завдяки підтримці Prague Civil Society Center в рамках програми InterActionsUA.

Переглянути та завантажити карту можна за посиланням Карта соціальних підприємств Івано-Франківської громади.

Читайте також:

2022-02-03 12:47:42