Онлайн-сервіс створює карти для диференційованого внесення добрив

Усе більше фермерів переконуються, що диференційоване внесення добрив цілком виправдовує себе, не зважаючи на складність та дороговизну цієї процедури.

Візіком, maps API, Atfarm

Про сучасний онлайн-сервіс Atfarm, за допомогою якого можна легко моніторити стан полів та отримувати рекомендації щодо диференційованого живлення, або створювати карти для диференційованого внесення добрив, повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на провідне фермерське видання kurkul.com.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Микола Панчук, керівник напрямку Digital компанії «Yara Україна», розповів фермерам яким чином використовувати онлайн-асистент Atfarm, як слідкувати за рослинами на полях та працювати з картами задач для внесення різних норм добрив.

Також, у матеріалі йдеться про розробників додатку, особливості його застосування, моніторинг посівів та можливість створення карти для диференційованого внесення добрив.

Не все так страшно і складно у впровадженні диференційованого внесення добрив у господарствах. Освоїти цю технологію за допомогою сервісу Atfarm фермерам буде набагато простіше і дешевше, ніж одразу інвестувати у великі проекти в цьому напрямку, – підсумовується у матеріалі.

Читайте також:

2020-05-21 12:50:35